special offer


Pihak kami sedang mengumpul dana untuk Madrasah atau surau bagi sekolah Pondok Moden Saadah Addaarain yang memerlukan lagi RM160K untuk pembinaan surau dan asrama bagi pelajar-pelajar tahfiz di Telok Panglima Garang selangor. Oleh yang demikian bagi sesiapa yang membuat belian lebih banyak unit bekas kuih raya melebihi 20 unit akan mendapat hadiah istimewa dari pihak kami.

Terdapat bahagian yang kami peruntukan untuk tabung dana ini hasil jualan yang dilakukan. Lebihan dana itu akan dikumpul dan digunakan untuk membina surau tersebut. Walau bagaimana pon jika ada saudara/saudari yang ingin turut serta ingin menginfakan ke dana pembinaan tersebut secara terus, boleh salurkan terus ke bank akaun tertera pada gambar dibawah.
SUMBANGAN KE AKAUN MAYBANK

Pondok Moden Saadah Addaarain

5628 7050 2950


untuk makluman pelajar-pelajar tahfiz (penghafal Al-Quran) golongan  yang mampu memberi syafaat diakhirat kelak, akan mengunakan surau/madrasah ini untuk pengajian meraka. Bayangkan saham anda beterusan mengalir amalan kebaikan anda walaupon nyawa tiada dikandung hayat selagi surau pertapak dan dimanfaatkan oleh pelajar-pelajar tahfiz ini. Barakalllah....

*Sumbangan anda amat bermakna, di dunia mahupon akhirat kelak,

 

ADDITIONAL INFO

 • Terms & Conditions
 • Frequently Asked Questions
 • Testimonials
 • Order Now • SKYFEEL NETWORK (SA0174263-D)
  LOT 573, JLN SELAMAT, LRG HJ HAMID 2,
  KG SG UDANG, 41250 KLANG, SELANGOR D.E
  Tel: 012 706 1802
  Email: biskutraya2u@gmail.com

  Twitter Updates

  Facebook